HM Machinery  Erlo  Bendmak  MACC  GEKA Tailift Sunnex Hit Blower KoikeHeidenhainPaakkilan Konepaja OyJASZ-LaserSEI Filtration Zebra A-RYUNG

Machineryn Machinet- verkkokaupan tilaus- ja toimitusohjeet

Machinet- verkkokauppa toimittaa tuotteita ainoastaan Suomeen, mikäli muuta ei ole erikseen sovittu. Ulkomaille toimitettavat tuotteet hinnoitellaan erikseen sopimuksenmukaisesti. Jos haluat tilata tuotteitamme ulkomaille, ota ensin yhteyttä yrityksemme edustajiin. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: tilaajan koko nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Alle 18-vuotiaan tulee ilmoittaa myös huoltajan nimi ja sähköpostiosoite tilauksen lisätiedot kohtaan. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen ja tilausvahvistus on lähetetty tilaajan sähköpostiin. Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen. Machinet- verkkokaupalla on mahdollisuus kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen: tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista ym. ulkopuolisen toimijan aiheuttamasta syystä.

Kaikki Machinet- verkkokaupan myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote Machinet- verkkokaupalle viimeistään 14 päivän sisällä tilauspäivästä laskettuna, palautusoikeuden puitteissa takaisin (katso kohta palautukset).

Toimitus

Tilatut tuotteet toimitamme postilla tai Kaukokiidolla asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen toimitusmaksua vastaan, myös nouto Tampereelta osoitteesta Etu-Hankkion katu 18, 33700 Tampere arkisin kello 8-16.00 on mahdollinen. Tuotteen hintaan lisätään toimitus- ja pakkauskulut paketin painon mukaan.

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa viallinen tuote ehjään veloituksetta, mikäli tuote on viallinen. Jos vian todetaan johtuneen käyttövirheestä tai käyttöohjeiden noudattamatta jättämisestä palautusta ei hyväksytä.

Asiakas voi palauttaa tuotteen 14 työpäivän kuluessa lunastuksesta ja saada tuotteen hinnan takaisin. Tuotteen täytyy olla palautettaessa uutta vastaavassa kunnossa.. Asiakkaan täytyy ilmoittaa palautuksesta puhelimitse ennen palauttamista ja palautuspaketissa tulee olla mukana asiakkaan tilinumero.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät 24%:n alv:n ellei tarjouksessa tai hinnastossa ole muuten mainittu. Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät Machinet:n verkkokaupassa. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakaspalautuksena maksuton. Palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Asiakkaan tulee havaita virhe kohtuullisessa ajassa. Selvissä hintavirhetapauksissa :n verkkokauppa voi vedota
erehdykseen.

Maksuehdot

Maksuvaihtoehtoina ovat ennakkolasku tai Paytrail. Jos valitsette laskun maksutavaksi, toimitamme ennakkolaskun teille sähköpostilla tilauksen saatuamme ja kun suoritus näkyy tilillämme toimitamme tilatun tuotteen toimitusajan puitteissa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.