HM Machinery  Erlo  Bendmak  MACC  GEKA Tailift Sunnex Hit Blower KoikeHeidenhainPaakkilan Konepaja OyJASZ-LaserSEI Filtration Zebra A-RYUNG

Kestomagneettinostimien käyttöohjeet

1. SOVELTUVUUS JA OMINAISUUDET
Kestomagneettinostimien mallia PML käytetään pääasiassa käsiteltävien kappaleita nostettaessa ja käsittellessä. Niillä voidaan nostaa levymäisiä kappaleita sekä lieriömäisiä kappaleita jotka ovat magneettista materiaalia. Niitä on helppo ja turvallinen käyttää. Siksi niitä käytetään laajasti nostolaitteina mm. tehtaissa, telakoilla, varastoissa ja kuljetusalalla. Käyttämällä niitä, voit pitää työkykysi kunnossa ja lisätä työtehoa.

2. RAKENNE
MALLI PML on kestomagneettinen nostin jonka vahva magneettinen polku tuotetaan käyttäen NdFeB magneettisia materiaaleja. Päälle ja pois magneettinen polku ohjataan kääntämällä vain kahvaa. Nostimen päällä oleva nostolenkki on tukeva ja mahdollistaa monipuoliset nostot.

3. TOIMINTA
3.1 Käytön aikana kannattaa poistaa nostettavan kappaleen pinnalta epäpuhtaudet, kuten ruoste ja hilse. Aseta nostin aina keskelle nostettavaa kappaletta ja saata kahva aina loppuun asti sitä lukitessa tai vapauttaessa.Varmista, että suojausavain kahvassa lukittuu automaattisesti aina ennen nostoa.
3.2 Noston ja kappaleiden käsittelyn aikana ylikuormitus on kielletty.  Kukaan ei saa kulkea nostettavan kuorman alla noston aikana.
Käsiteltävien kappaleiden ja ympäristön lämpötilan on oltava + 80ºC -40 ºC eikä kappaleisiin saa vaikuttaa ulkoisia voimia noston aikana.
3.3 Kun käsiteltävän lieriömäisen kappaleen pinnat pidetään yhteydessä V-aukkoon nostimen molemmille sivuille, tniin odellinen nostokapasiteetti on yleensä 30% nimellistehosta.
3.4 Kun nostoo ja kappaleen käsittely on valmis, paina kahvan lukitusnappi alas ja käännä kahva vpautusasentoon sitä saattaen. Nostin on nyt vapautettu kunnolla ja se voidaan nostaa nostettavan tai käsiteltävän kappaleen päältä.