HM Machinery  Erlo  Bendmak  MACC  GEKA Tailift Sunnex Hit Blower KoikeHeidenhainPaakkilan Konepaja OyJASZ-LaserSEI Filtration Zebra A-RYUNG

Miksi seistä kumimatolla?
 
Sunnex matto on ergonominen työasema matto ihmisille, jotka viettävät paljon työajastaan ​​seisoen. Matto on suunniteltu vähentämään jalkojen, lantion ja selän stressiä. Nitriili kumin korkea elastisuus yhdistettynä ilmatyyny järjestelmään ja kuoppiin maton päällä, tarjoavaa mukavan ergonomisen paineenkevennysjärjestelmän. Työntekijät, jotka työskentelevät seisoen Sunnex maton päällä tuntevat vähemmän väsymystä ja se voi myös vähemtää sairauspoissaoloja pitkällä aikavälillä. Matto vähentää myös dramaattisesti rasitusvammoja sekä muita jalkojen, lantion ja selän vammoja.

Sunnex matto koostuu seitsemästä standardi osista, jotka voidaan koota sopivaksi haluttuun muotoon. Tarvittaessa osat voidaan leikatata millimetrin tarkkuudella.

Sunnex matto on saatavana kahtena eri versiona:
• Sunnex ERGO toimistoihin, kauppoihin, hotelleihin ja huoltotiloihin, mutta soveltuu myös vaativiin, karuihin ympäristöihin, esim. konepajateollisuudessa.
• Sunnex ESD on suunniteltu erityisesti ympäristöihin, joissa on tärkeää hajottaa sähkö- staattiset purkaukset esim elektroniikka-, tekstiili- ja kemianteollisuudessa sekä ammus-ja räjähdetehtaissa.

Enemmän mukavuutta - vähemmän väsymystä

Täältä löydät lisää informaatiota.

2 tuote(tta)

/ sivu

Laskeva

2 tuote(tta)

/ sivu

Laskeva