HM Machinery  Erlo  Bendmak  MACC  GEKA Tailift Sunnex Hit Blower KoikeHeidenhainPaakkilan Konepaja OyJASZ-LaserSEI Filtration Zebra A-RYUNG

 

 • Maahantuomme ja myymme laadukkaita Eberle vannesahanteriä Saksasta. Vanneterien hitsaukset määrämittoihin tehdään Suomessa, yli 15 vuoden kokemuksella. Toimitamme vanneterät kaikkiin vannesahamerkkeihin ja -malleihin sopien.

  Metallin sahauksessa yleisimmin käytetty terälaatu M42, soveltuu mustasta raudasta aina kirkkaisiin materiaaleihin ja kaikkeen siltä väliltä. Nopealla toimitusajalla Suomen varastostamme löytyy seuraavia M42 laadun vannekokoja, korkeus x paksuus mm, laajalla hammastusvalikoimalla: x10x0,9 x13x0,9 x20x0,9 x27x0,9 x34x1,1 (myös erikoislaatu M51) x41x1,3 (myös erikoislaatu M51)

  Eberlen tehtaalta pystymme toimittamaan terät aina x80x1,6 mm vannekokoon asti, ja kovametalli -kuin myös muut erikoisvanneterät.

  Metalli vanneterissä käytetään vaihtuvahampaisia teriä ja hammaslukema kertoo, kuinka monta hammasta on per tuuma. Esim. z 4/6 hampaisessa terässä, on 4-6 hammasta tuumalla. Hammastus valitaan katkaistavan materiaalin halkaisijan ja seinämän vahvuuden mukaan. Oikea hammastuksen valinta on erittäin tärkeää koska se vaikuttaa suoraan terän kestoikään, katkaisun tehokkuuteen ja katkaisupintaan.

  Päivitämme vanneterävalikoiman verkkokauppaan mahdollisimman pikaisesti.

  Voitte olla yhteydessä sahaamiseen ja vannesahanteriin liittyvissä asioissa:

  Katri Manninen 0440999604 katri.manninen@machinery.fi  tai Varaosamyynti 0201630438 machinet@machinery.fi

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.